Loodgieters- en dakwerk

Home » Loodgieters- en dakwerk

Loodgieters- en dakwerk

Prinses Irenelaan 85

2273 DH Voorburg

Tel.: 070 - 387 45 28

info@trouwborst.nl

 Alles wat met water te maken heeft, is van oudsher een zaak van de loodgieter en wij kunnen in detail zorgdragen voor een goede waterdichtheid van uw woning of gebouw. Van een zinken goot tot pannendak en van schoorsteen tot platbedekking of groendak. Ongeacht de grootte of complexiteit, als gediplomeerd dakdekker zien wij het belang ervan in om alle kennis te combineren met de loodgieterij.

Voor het uitbrengen van een offerte dient voor een opdrachtgever de status van een dak eerst goed in kaart te worden gebracht, om vervolgens een nieuw plan te maken.
U kunt per slot van rekening uw geld maar één keer goed besteden. Kortom, een goed onafhankelijk advies is het eerste wat wij u voorleggen. U bepaalt daardoor beter waar u in investeert en wanneer.

Wij werken met uitsluitend gerenommeerde fabrikanten als Ned Zink, Rheinzink, Velux, Bik, Ubbink, Uzimet en Icopalbedekkingen, met bijvoorbeeld Universal dakbanen door de föhnmethode aan te brengen.

Het branden is op veel plaatsen niet meer is toegestaan door verzekeraars. Daarom maken wij het meest gebruik van föhnbedekkingen.

Jaarlijkse dakinspectie voeren wij uit door het afsluiten van een zogenoemde Buitencheck, waarbij elk jaar een rapportage wordt overhandigd en u bij calamiteiten binnen 24 uur wordt geholpen. Tijdens de jaarlijkse check kunnen wij ook de goten en uitwateringen reinigen en onjuistheden direct in orde maken.